Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sådan får du FLOW i din branding og markedsføring

24. oktober 2021 17:00-18:00

- Gratis

Gratis webinar d. 24/10 klokken 17.00

Er du holistisk eller spirituel selvstændig?

Mangler du flow i din markedsføring og i det hele taget i din business?

* Måske har du prøvet “alt” – du har prøvet at følge alle eksperternes råd og deres forslag til skabeloner, men det virker bare ikke autentisk og i tråd med dig og din energi?
* Måske vil du bare gerne markedsføre dig fra hjertet, så det bliver lige så nemt som at trække det daglige englekort – men det føles bare drænende og tungt at markedsføre dig?
* Måske vil du gerne tiltrække drømmekunderne og skabe en bæredygtig hverdag i din business – men at “mærke efter” og meditere giver desværre ikke resultater nok, og så ender du i stedet med at forsøge at regne den ud og med at knokle?

Så kom med på webinaret, hvor jeg fortæller dig, hvad der skal til, for at du kan markedsføre dig med hjertet, med holistisk branding – så du kan få flow i din markedsføring, og dermed tiltrække drømmekunderne og få mere flow i hele din business.

Meld dig til på dette link: https://event.webinarjam.com/register/23/n1x9ytz

Praktisk info: Webinaret varer en lille times tid, og du får replay tilsendt bagefter, så du behøver ikke være med live. Det koster kun din e-mail, og ved tilmelding meldes du til mit nyhedsbrev, hvor jeg med cirka en uges mellemrum vil sende dig tips og inspiration til din branding og markedsføring, der vil være nyheder om lignende events og indimellem salg af forløb. Du kan altid afmelde dig igen når som helst.

Særligt for medlemmer af Netværk for soloselvstændige: Hvis du efter webinaret får lyst til at arbejde sammen med mig, enten ved at deltage på forløb eller ved at få en 1:1 sparring, får du som medlem af Netværk for soloselvstændige 20 % rabat ved bestilling i hele den efterfølgende uge (til og med 31/10).

Detaljer

Dato:
24. oktober 2021
Tidspunkt:
17:00-18:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://event.webinarjam.com/register/23/n1x9ytz

Arrangør

Lene Velschow Søgaard
E-mail:
Lene@highvibebranding.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Online

Detaljer

Dato:
24. oktober 2021
Tidspunkt:
17:00-18:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://event.webinarjam.com/register/23/n1x9ytz

Arrangør

Lene Velschow Søgaard
E-mail:
Lene@highvibebranding.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Online